1 2 3 4

Про обласний семінар «Організація та презентація традиційних і віртуальних виставок: художній, змістовий та технічний моменти»

20 грудня 2021 - Администратор
Про обласний семінар «Організація та презентація традиційних і віртуальних виставок: художній, змістовий та технічний моменти»

 Відповідно до плану роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради на 2021 рік, з метою впровадження нових форм проведення виставок, активізації виставкової діяльності в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, 15 грудня 2021 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради відбувся обласний семінар «Організація та презентація традиційних і віртуальних виставок: художній, змістовий та технічний моменти» в онлайн форматі на платформі Meet.

До участі в семінарі долучилися 72 учасника, вчителі біології, екології та керівники гуртків еколого-натуралістичного напряму із закладів освіти 64 обʼєднаних територіальних громад.
З вітальним словом звернувся до слухачів ВОРОБЕЙ Володимир, директор комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради
Сніжана Дужук, завідувач методичного відділу комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради розпочала семінар з доповіддю «Веб-технології для організації публічного показу віртуальних образів».
Чекановський Андрій, старший науковий співробітник Музею історії Десятинної церкви, молодший науковий співробітник Інституту археології НАН України (ІА НАНУ), член Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ), поділився досвідом створення організації віртуальних виставок в мережі Інтернет, виступив з доповідями «Досвід роботи Музею історії Десятинної церкви (Київ) у мережі Інтернет», «Інтернет і онлай-активність творчих фотографічних обʼєднань на прикладі Національної спілки фотохудожників України і київського фотоклубу «9х12».
@Вікторія Степанюк, викладач Рівненської державною дитячої художньої школи ім. А. Мартиненка ( Художка Рівне Інфо ), заслужений майстер народної творчості України, розповіла про особливості проведення етнографічних виставок, акцентувала увагу на українському писанкарстві та презентувала власну колекцію писанок.
Ліля Шехтер, завідувач організаційно-масового відділу комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, зупинилась на основних моментах організації обласних етапів Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» та Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір», продемонструвала обласні виставки в режимі онлайн.
Щиро ДЯКУЄМО усім учасникам, а особливо спікерам за змістовні доповіді!