1 2 3 4

Наказ про підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок

4 грудня 2014 - Администратор

УКРАЇНА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ 

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ

 

 

  

Н А К А З

 

                                                                                       

 

 

                                

01. 12. 2014

 

м. Рівне

                      631      

 

 

 

 

 

 

Про підсумки обласного етапу

Всеукраїнського конкурсу

навчально-дослідних земельних ділянок

 

Відповідно до Положення про управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 14 січня 2013 року № 11, плану проведення обласних заходів та участі дітей і учнівської молоді у всеукраїнських заходах за напрямами позашкільної освіти у 2014 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 15 січня 2014 року № 22, підбито підсумки участі школярів та учнівської молоді в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок.

         Виходячи з зазначеного, згідно з рішенням журі

 

 

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Інформацію про результати обласного етапу Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок, що додається, взяти до уваги.

 

2.   Нагородити дипломом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок:

вихованців гуртка „Зелена планета” Корнинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району;

Сєргєєва Павла, учня 8 класу, члена гуртка „Екологи” Шпанівського навчально-виховного комплексу „Школа – садок” Рівненського району;

вихованців гуртка „Юні трудівники” Великоомелянського навчально-виховного комплексу „Школа – гімназія” Рівненського району;

членів гуртка „Юні дослідники” Великоолексинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району;

Пісоцьку Анну, ученицю 8 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району.

 

 

3.    Відзначити подякою управління освіти і науки Рівненської обласної державної  адміністрації за участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок:  

 

 

Хшановську Зориславу, ученицю 7 класу Зорянського навчально-виховного комплексу „Школа – гімназія” Рівненського району;

вихованців гуртка „Юні ботаніки” Уїздецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Млинівського району

членів гуртка „Юні екологи” навчально-виховного комплексу „Мощаницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок” Острозького району.

 

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В.о. начальника управління                                                                О. Пекарський

                                 

 

 

                            Додаток

                           до наказу управління освіти і

                           науки Рівненської обласної

                                від 01. 12. 2014 № 631

 

 

Інформація про результати

обласного етапу Всеукраїнського конкурсу

навчально-дослідних земельних ділянок

 

Всеукраїнський конкурс навчально-дослідних земельних ділянок проводиться з метою сприяння розвитку дослідницької і експериментальної роботи, розширення мережі гуртків сільськогосподарського напряму в школах і позашкільних навчальних закладах України, виявлення та розповсюдження кращого досвіду, традицій, нових напрямків в організації роботи на навчально-дослідній земельній ділянці та в шкільних теплицях; для впровадження й поширення ефективних, маловитратних, ресурсоощадних й екологічно безпечних технологій у навчально-виховний процес навчальних закладів та проведення агрохімічної паспортизації земель навчально-дослідних земельних ділянок, вирощування сільськогосподарської продукції з високими споживчими й естетичними якостями та забезпечення ефективного зворотного зв'язку між закладами освіти та аграрною наукою, навчальними агропромисловими й дослідницькими центрами.

 В акції взяли участь загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади Березнівського, Гощанського, Демидівського, Дубенського, Острозького, Млинівського, Рівненського, Рокитнівського районів.

Важливого значення надають дослідницькій роботі на шкільній навчально-дослідній земельній ділянці вихованці гуртка „Зелена планета” Корнинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району. Вони представили на конкурс щоденники дослідницьких робіт та детально описали свою роботу на ділянці. Гуртківці дослідили вплив мінеральних добрив на врожайність капусти, визначили кращі строки посіву моркви та з’ясували вплив передпосадкової підготовки бульб на врожайність картоплі.

Сєргєєв Павло, учень 8 класу, член гуртка „Екологи” Шпанівського навчально-виховного комплексу „ Школа – садок ” Рівненського району, дав характеристику навчально-дослідній земельній ділянці свого закладу та представив дослідницькі роботи, які були проведені у 2013-2014 навчальному році.

Вихованці гуртка „Юні трудівники” Великоомелянського навчально-виховного комплексу „ Школа – гімназія” Рівненського району представили на конкурс детальний опис та фотозвіт роботи гуртківців на навчально-дослідній земельній ділянці.

Члени гуртка „Юні дослідники” Великоолексинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району дослідили вплив площі живлення та додаткового запилення на врожайність кукурудзи, визначили кращі строки посіву моркви та з’ясували вплив підживлення мінеральними добривами на врожайність картоплі.

Пісоцька Анна, учениця 8 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району, описала, як організована робота на навчально-дослідній земельній ділянці закладу та подала щоденники дослідницьких робіт, проведених впродовж навчального року.

 

 

Заступник начальника управління –

начальник відділу виховної роботи та

соціального захисту дітей управління

освіти і науки облдержадміністрації                                             О. Пекарський

 

 

Директор комунального закладу

„Станція юних натуралістів”                                               

 

Рівненської обласної ради                                                            Т. Остафійчук