1 2 3 4

Інфоромація про участь Рівненської делегації у очному етапі Всеукраїнських конкурсів

5 лютого 2018 - Администратор
Інфоромація про участь Рівненської делегації  у очному етапі Всеукраїнських конкурсів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

05 лютого2018 р.  № 02-06/37

 

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки

Рівненської обласної державної адміністрації

Про участь Рівненської делегації

у очному етапі Всеукраїнських конкурсів

 

З 31 січня по 02 лютого 2018 року у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбулися Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.

Організаторами заходу є  Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Конкурси сприяли модернізації змісту науково-пошукової,  експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, яка займається дослідництвом. Роботи мали практичне спрямування, вирішували пріоритетні проблеми сучасної науки, базувалися на результатах самостійних досліджень учнів, мали практичне застосування.

На Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму (16-23 роки) у категорії,,Біологія”   Рівненщину представляла Весельська Вікторія, учениця 10 класу Квітневської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради, з роботою „Дослідження проблеми профілактики йододефіцитних захворювань на Дубенщині”, яка отримала диплом фіналіста конкурсу.

На XIII Всеукраїнському конкурсі юних зоологів і тваринників у секції ,,Зоологія”  Гедзюк Владислав, вихованець Екологічного центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді, з роботою „Особливості гніздової орнітофауни міста Рівне” посів І місце; Котик Роман, вихованець Екологічного центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді, з роботою „Особливості гніздування Припутня на території міста Рівне” отримав диплом фіналіста конкурсу.

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                          В. Воробей

Шехтер Л.М.(0362)23-01-49