1 2 3 4

Інформація про ІV Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних ботаніків

30 червня 2015 - Администратор
Інформація про ІV Всеукраїнський  експедиційно-польовий збір команд юних ботаніків

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

­­­­­­ 30 червня 2015 р.  №  01-04 / 187

 

 

 


Інформація про ІV Всеукраїнський

експедиційно-польовий збір команд юних ботаніків

 

З 23 по 26 червня в м. Ужгород пройшов ІV Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних ботаніків. 

Організатори  заходу  Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Закарпатський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

У зборі взяли участь 17 команд з 17 областей, з метою обміну досвідом організації польових ботанічних досліджень, удосконалення навичок роботи в природі, ознайомлення з типовими представниками флори  Закарпатського краю та сучасними методиками вивчення рослинного світу.

Рівненську область представляли Франчук  Марія та Панчук Анатолій, учні 9 класу Рівненської української гімназії, члени гуртка „Основи біоетики” комунального закладу „Станція юних натуралістів”  Рівненської обласної ради.

В рамках заходу проводились наукові дослідження рослинного світу Закарпаття, екскурсії,  польові практикуми, фотовиставка „Червонокнижні рослини мого регіону”, конкурс-захист науково-дослідницьких робіт на тему „Природозаповідний фонд свого регіону та його роль у збереженні фіторізноманіття” та створення власних екологічних проектів.

Особливостями конкурсу стали високий рівень робіт юних ботаніків, актуальність тематики і новизна досліджень.

 

Команда юних ботаніків Рівненської області нагороджена дипломом за зайняте   ІІ місце у ІV Всеукраїнському експедиційно-польовому зборі команд юних ботаніків та грамотою за ІІІ місце у фотовиставці „Червонокнижні рослини нашого регіону”.

 

Директор

комунального закладу

„Станція юних натуралістів”

Рівненської обласної ради                                                         Т. Остафійчук