1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському конкурсі з флористики та фітодизайну

4 жовтня 2018 - Администратор
Інформація про участь у Всеукраїнському конкурсі  з флористики та фітодизайну

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net, www.rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

20 вересня  2018 р. № 02-06/269

 

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

 

Про участь у Всеукраїнському конкурсі

з флористики та фітодизайну

 

 

17-19 вересня 2018 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді в м. Києв відбувся Всеукраїнський конкурс з флористики та фітодизайну „100 славних років Позашкіллю”.

Конкурс проводиться  з метою формування в учнів дбайливого ставлення до природи, як невичерпного джерела краси і творчого натхнення, високого рівня еколого-естетичної культури учнів, практичних умінь та навичок по створенню флористичних робіт, розвитку допрофесійних якостей флориста, дизайнера, фітодизайнера.

Під час конкурсу юні флористи та фітодизайнери втілювали свої проекти у двох номінаціях: „Квіткові килими” та „Флористична скульптура”, використовуючи знання та навички, здобуті під час занять у гуртках закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Рівненщину на заході представляли:  Габор Мар’яна, Пурій Дана, Тимощук Олександра  вихованки  гуртка  „Екологічний дизайн”  комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.

Юннати презентували на конкурсі проект „Від їдеї до успіху”. За результатами конкурсного змагання в номінації „Квіткові килими команда Рівненської області виборола І місце.

Учасники конкурсу мали можливість не лише показати свої вміння, а й навчитися новому під час майстер-класу, який був проведений Світланою Щербатою, флористом, випускницею Міжнародної Академії флористики Наталії Агеєвої.

Учні ознайомились із роботами флористів-учасників Міжнародного семінару „Флористичні об’єкти” ФітоАрт-студії Олени Бутко.

 

Директор  Станції юних натуралістів                            В. ВОРОБЕЙ

В. Катюха (0362)63-50-29