1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському хакатоні для учнівської молоді „X REALITY HACK 2018” (в рамках відзначення 100-річчя позашкільної освіти)

21 травня 2018 - Администратор
Інформація про участь у Всеукраїнському хакатоні  для учнівської молоді  „X  REALITY HACK 2018”  (в рамках відзначення 100-річчя  позашкільної освіти)

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс  63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21 травня  2018 р.  № 02-06/178

 

 

 


 



Про участь у Всеукраїнському хакатоні

для учнівської молоді

X  REALITY HACK 2018

(в рамках відзначення 100-річчя

позашкільної освіти)

 

 

 

16 - 18 травня 2018 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністертва освіти і науки України спільно із комунальним закладом „Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді” Херсонської обласної ради, Волинським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді в рамках відзначення 100 - річчя позашкільної освіти у 2018 році та з метою виявлення й підтримки учнівської молоді, обдарованої в різних сферах науки і техніки ініціювали в місті Луцьк проведення Всеукраїнського хакатону для учнівської молоді „X REALITY HACK 2018”.

14 команд юних дослідників з різних областей України,  переможці заочного етапу конкурсу, представили свої проекти.

 Рівненщину представляли вихованці Екологічного  центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді Котик Роман з проектом „Управління гніздовою орнітофауною задля екологічної стійкості та життєстійкості міста”,  Гедзюк Владислав з проектом „Birdwatching для збереження біорізноманіття наземних екосистем” та  Легка Тетяна з проектом „Експериментаніум „10 кроків до сталого розвитку”.

 Програмою заходу передбачено творчу  презентацію проектів, перегляд  і втілення для  розробок, формування робочих груп за вибором. Піcля формування робочих груп команди перейшли до робочих зон, познайомились з менторами, обговорили напрямки розвитку проектів, підібрали необхідні матеріали, обладнання для створення продуктів під час демонстрації робочої моделі та презентації.

Попрацювавши над обраними темами учасники захистили дослідницькі проекти новостворених команд за напрямками: досвід у сфері наукових досліджень, інженерних, технічних, енергетичних, робототехнічних та екологічних рішень, ІТ-проектів. Учасники  прагнули  знайти в  команді ресурси для реалізації своєї ідеї-проекту.

Для юннатів було організовано цікаву екскурсію до історико-культурного заповідника „Старий Луцьк”,  де відбулася культурна програма „Вечір у Луцькому замку” під назвою „Лицарський турнір”. Учасники заходу відвідали Луцький зоопарк.

Проект учасників заходу від  Рівненської області посів третє місце.

 

 

 Директор Станції юних натуралістів                                       В.Воробей

 Є.Мороз (0362) 63-50-29