1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському зльоті учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

25 вересня 2017 - Администратор
Інформація про участь у Всеукраїнському  зльоті  учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

25 вересня  2017 р.  № 02-06 /219

 

 

 

 


 

Про участь у Всеукраїнському  зльоті 

учнівських виробничих бригад, трудових

аграрних об’єднань загальноосвітніх

і позашкільних навчальних закладів

 

20-22 вересня 2017 року у м. Запоріжжя пройшов Всеукраїнський зліт виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Організаторами зльоту були  Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Зліт проводився з метою підвищення рівня трудового виховання учнівської молоді, поліпшення ефективності роботи учнівських виробничих бригад і трудових загонів, професійного самовизначення учнівської молоді.

Команду Рівненщини представляв трудовий загін „Світанок” комунального закладу „Станція юних натуралістів”  Рівненської обласної ради у складі: Бобровської Аліни, Тимощук Софії, Карпенко Софії, членів гуртка „Юні ботаніки”.

У зльоті взяли участь 19 команд з різних областей України. У рамках зльоту відбувся творчий звіт, презентація виставки „Щедрість рідної землі” та захист науково-дослідницьких робіт.

Трудовий загін „Світанок” комунального закладу „Станція юних натуралістів Рівненської обласної ради посів ІІ місце у Всеукраїнському зльоті виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

У відкритому захисті науково-дослідницьких робіт у секції  „Садівництво” Бобровська Аліна, член трудового загону „Світанок”, за роботу „Інтродукція та акліматизація ірги круглолистої в умовах Північно-Західного лісостепу України” виборола ІІІ місце.

У рамках Зльоту відбулися педагогічні читання „Стратегія виховання учнівської молоді в умовах реформи освіти в України”. Учасники зльоту відвідали Таврійський державний агротехнологічний університет, Національний історико-археологічний заповідник „Кам’яна могила” та історико-культурний комплекс „Запорозька Січ”.

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                          Т. Остафійчук

Бобровська В.А. (0362)63-50-29