1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі „Україна-сад”

10 жовтня 2016 - Администратор

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

10 жовтня 2016 р.  № 02-06/222

 

 

 

Про участь

у Всеукраїнському дитячому

фестивалі „Україна-сад”

 

З 5 по 7 жовтня в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді пройшов Всеукраїнський дитячий фестиваль Україна – сад.

Рівненську область представляли Дзюбук Ольга, Бобровська Аліна та Дзюбук Олеся, вихованці гуртка „Юні садівники” комунального закладу „Станція юних натуралістів”  Рівненської обласної ради. Вони представили свої здобутки на виставці-презентації дитячих творчих об’єднань садівничого профілю.

Команда Рівненщини здобула гран-прі за вагомий внесок у розвиток юннатівського садівництва, просвітницьку діяльність в галузі садівництва  та активну участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі „Україна-сад” .

За участі провідних фахівців в галузі садівництва: Скрипченко Н.В., кандидата біологічних наук, старшого наукового співробітники Національного ботанічного саду імені  М.М. Гришка; Шевчук Н.В., кандидата сільсько-господарських наук, доцента кафедри садівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулася науково-практична конференція дослідницько-виробничої діяльності у садівництві.

Дзюбук Ольга з роботою „Вирощування кореневласних саджанців обліпихи крушиновидної сорту Чуйська в умовах Рівненської області” здобула ІІ місце на  науково-практичній конференції.

Учасники фестивалю побували у Національному ботанічному саду ім. М. М. Гришка НАН України; відвідали формовий сад, де ознайомились з малопоширеними плодово-ягідними культурами.

За програмою проведення фестивалю відбулась трудова акція з посадки плодових дерев і майстер-класи. Також учасники фестивалю мали можливість відвідати Національну оперету України.

 

Директор Станції юних натуралістів                                              Т. Остафійчук