1 2 3 4

Інформація про участь у очному етапі Всеукраїнського конкурсу „Юний селекціонер і генетик

19 березня 2018 - Администратор
Інформація про участь у очному етапі  Всеукраїнського конкурсу „Юний селекціонер і генетик

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

19 березня 2018 р.  № 02-06/96

 

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

Про участь у очному

етапі  Всеукраїнського конкурсу

„Юний селекціонер і генетик”

 

13-16 березня 2018 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Національним університетом біоресурсів та природокористування України провів очний етап Всеукраїнського конкурсу „Юний селекціонер і генетик”.

Проведення конкурсу мало на меті залучення талановитої учнівської молоді до науково-дослідницької роботи з селекції та генетики; створення умов для їх професійного самовизначення; надання допомоги у виборі професії; пошуку нових форм, методів та моделей організації науково-дослідницької діяльності зі старшокласниками. Конкурс був відкритим для учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які цікавляться інноваційними формами діяльності в аграрній сфері, експериментують та підготували науково-дослідницькі роботи з селекції та генетики.

Носаль Анна, учениця 11 класу Гощанської районної гімназії,  стала переможцем заочного туру ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу „Юний селекціонер і генетик”  з роботою  „Використання екологічно-безпечних методів боротьби з цибулевою мухою – шкідником ріпчастої цибулі у Гощанському районі” представляла Рівненщину на очному етапі Всеукраїнського конкурсу.

Програма конкурсу:

– заочне оцінювання науково-дослідницьких робіт;

– оцінювання навчальних досягнень учасників з біології;

– захист науково-дослідницьких робіт.

За участь у очному етапі  Всеукраїнського конкурсу „Юний селекціонер і генетик” Носаль Анна була нагороджена  дипломом Національного еколого-натуралістичного центру  і цінними призами від провідної агрофірми.

Учасники конкурсу відвідали агробіологічний факультет Національного університету біорізноманіття і природокористування України, де познайомилися з лабораторіями, навчальними аудиторіями та напрямками освітньої і наукової діяльності провідного аграрного закладу вищої освіти України.

 

 

Директор  Станції юних натуралістів                                                      В. Воробей

Бобровська В.А. (0362)63-50-29