1 2 3 4

Інформація Про участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу „Мистецтво аквадизайну”

18 листопада 2016 - Администратор

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------


18 листопада 2016 р.  № 02-06/276

 

 

 

 


 

 

Про участь у фінальному етапі

Всеукраїнського конкурсу

„Мистецтво аквадизайну”

 

З 15 по 17 листопада 2016 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді у м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу „Мистецтво аквадизайну”. У конкурсі брали участь 13 команд юних аквадизайнерів із 12 областей України.

Організаторами конкурсу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді (НЕНЦ) та Всеукраїнська громадська організація „Всеукраїнська асоціація акваріумістів”.

Завданням конкурсу було підвищення ефективності діяльності творчих учнівських об’єднань з акваріумістики, популяризації акваріумістики, залучення учнівської молоді до акваріумістики та мистецтва аквадизайну, сприяння розвитку юннатівської акваріумістики в Україні і можливості показати дітям прекрасний світ в домашньому біотопі.

Під час конкурсу учасники мали змогу продемонструвати власне креативне бачення сучасного акваріуму, порівняти результати своєї творчості з творчістю аквадизайнерів Всеукраїнської асоціації акваріумістів. Майстер-класи для дітей були проведені досвідченими аквадизайнерами – Сербіним Олексієм Івановичем та Смірновим Костянтином Миколайовичем.

Конкурсантами представлено багато цікавих проектів, члени журі відмітили найкращі.

Рівненську область представляли Костюк Віталій, учень 9 класу Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 та Дулачик Інна, учениця 7 класу  Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, вихованці гуртка „Юні акваріумісти” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради. Вони презентували проект „Акварай”, який відобразив прісноводну екосистему із рослин і риб Центральної та Південної Америки та використали цікаві елементи для дизайнерського оформлення акваріума.

 

Команда Рівненщини здобула І місце.

 

Директор Станції юних натуралістів                                                            Т. Остафійчук

Вик. Власюк І.М.