1 2 3 4

Інформація Про участь Рівненської делегації у ХІ Всеукраїнському експедиційно-польовому зборі команд юних екологів

12 червня 2017 - Администратор
Інформація Про участь Рівненської делегації  у ХІ Всеукраїнському експедиційно-польовому  зборі команд юних екологів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

12 червня 2017 р.  № 02-06/145

 

 

 

 

 

 

Про участь Рівненської делегації

у ХІ Всеукраїнському експедиційно-польовому

зборі команд юних екологів

 

З 07 по 09 червня у Тернопільській області пройшов ХІ Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів.

Організаторами заходу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молодіспільно з Тернопільським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

 Рівненську область представляли Довгалюк Олександра та Сергеєва Ольга, вихованки гуртка  „GLOBE –спостерігаючи вивчаємо” комунального закладу „Станція юних натуралістів”  Рівненської обласної ради.

В рамках заходу під керівництвом науковців Національного природного парку „Кременецькі гори” проведено польові екологічні практикуми в урочищі „Скелі Словацького” з  ботаніки, екології, ентомології, орнітології, зоології, здійснено екологічну екскурсію на замкову гору „Бона” (м. Кременець) та в Тернопільський обласний краєзнавчий музей.

Команда юних екологів виборола І місце у номінації „Захист проектів за індивідуальними командними темами з польового практикуму” (Модуль № 2 Біотичні фактори та їх роль в екосистемі) та ІІІ місце у номінації „Фотовиставка „Екологічна ситуація вашого місця проживання: проблеми та шляхи їх вирішення”.

За результатами усіх конкурсів і змагань команда юних екологів Рівненщини посіла ІІІ місце в ХІ Всеукраїнському експедиційно-польовому зборі команд юних екологів.

 

Директор  Станції юних натуралістів                                              Т.Остафійчук