1 2 3 4

Інформація про проведений тиждень здоров’я

23 травня 2017 - Администратор
Інформація про проведений  тиждень здоров’я

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

23 травня  2017 р.  № 02-06/131

 

 


Про проведений

тиждень здоровя

 

З 15 по 22 травня 2017 року на базі комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради пройшов тиждень здоров’я.

 

Тиждень організовувався з метою формування в особистості відповідального ставлення до власного здоров'я і здоров'я свого оточення як найвищих суспільних та індивідуальних цінностей. Діти дізнались про найважливіші фактори збереження здоров’я і підтримання нормального функціонування різних систем організму, здобували уміння і навички осмислювати й оцінювати власні дії та вчинки, аналізувати, думати і висловлювати свої погляди, співставляти і порівнювати, а також розуміти важливість збереження та зміцнення власного здоров’я.

Для молодших школярів  проведено бесіди:  „Здорове харчування – запорука здоров’я”, „Як навчитись правильно відпочивати”,„Мій розпорядок дня”, які сприяли розвитку відповідального ставлення до особистого здоров’я .  

Заняття для вихованців середнього та старшого шкільного віку проходили у формі тренінгів і диспутів на тему: „Як бути здоровим?”, „Як уникнути шкідливих звичок?”, метою яких  було підвищити рівень поінформованості підлітків з проблемами, пов’язаними з вживанням тютюну, алкоголю, наркотиків та з можливими стратегіями поведінки.

Для гуртківців проведено екскурсії територією Станції: „Ліки навколо нас”, „Лікувальні властивості кімнатних рослин”, „Ліки під ногами”. Цікаво пройшли: заняття-практикум „Вітамінна їжа”, диспут „Тварини у лікуванні людей”, бесіди „Мед – їжа та ліки”, „Значення раціонального харчування для підтримки здоров’я молоді”, „Аптека на підвіконні”, „Вплив верхової їзди на здоров’я людини”, вікторина „Правила здорового способу життя”. Традиційно впродовж тижня здоровя працювало дитяче кафе „Ромашка”, яке організували „Знавці лікарських рослин”. Юні охоронці природи вивчали основні правила приготування фіточаю під час бесіди „Наука бути здоровим”.

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                                            Т. Остафійчук

Вик. Л. Шехтер (0362) 63-50-29