1 2 3 4

Про проведення Всеукраїнського семінару- практикуму (Великого біологічного колоквіуму) для голів обласних методичних обʼєднань біологічного напряму з теми «Сучасні методи навчання у процесі виклада

17 листопада 2021 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net    www.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

17 листопада 2021 р. № 01-33/897

 

   

  

Керівникам органів управління освітою територіальних громад, сіл, селищ, міст

 Про проведення Всеукраїнського семінару-

 практикуму (Великого біологічного колоквіуму)

 для голів обласних методичних обʼєднань

 біологічного напряму з теми «Сучасні методи

 навчання у процесі викладання біології»

 

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з 3 до 4 лютого 2022 року буде проведено семінар-практикум для керівників обласних методичних оʼ'єднань біологічного напряму (Великий біологічний колоквіум) в очному форматі.

До участі в заході запрошуються голови обласних методичних обʼєднань біологічного напряму, вчителі біології, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, методисти відділів освіти державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад, педагоги-позашкільники.

 Програмою семінару-практикуму передбачено:

 - обговорення напрямів подальшої модернізації методики викладання біології в НУШ (пленарне);

- проведення засідання дискусійного клубу з обговорення низки питань щодо розгляду складних тем при викладанні біології (секційне).

 З метою підтвердження участі необхідно до 05 січня 2022 року пройти онлайн реєстрацію за посиланням: форма для реєстрації, https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2020/11/2021-11-235.pdf подати методичні або дидактичні матеріали, в яких відображається методика викладання біології, власний досвід вчителя, розкриваються педагогічні технології в шкільній та позашкільній практиці педагога, прикріпивши їх окремими файлами в реєстраційній формі.

Вимоги до подання матеріалів: обсягом до 10 сторінок в форматі Microsoft Word, шрифт «Times New Roman». Параметри сторінки — формат А4 (орієнтація портретна) з полями: верхнє, нижнє, ліве, праве — 20 мм, без нумерації сторінок. Інтервал — одинарний. Назву статті необхідно друкувати великими літерами (розмір шрифту 14)з вирівнюванням по центру. Справа під назвою доповіді — ім'я, по батькові, прізвище автора; нижче, через два інтервали, симетрично тексту — повна назва організації.

У підсумку учасники семінару-практикуму отримають сертифікати. Авторські методичні та дидактичні матеріали ввійдуть до електронного інформаційного збірника, який матиме три розділи: науково-методична діяльність; дидактичні розробки та планування уроків; позашкільні заходи.      З детальною программою Всеукраїнського семінару-практикуму можна буде ознайомитися на сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді https://nenc.gov.ua.

 Колоквіум планується провести в очному форматі з дотриманням протиепідемічних норм. У разі ймовірного ускладнення епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території м. Київ, у форматі проведення заходу можливізміни, про що буде повідомлено додатково.

Очна форма проведення передбачає безпосередню участь педагогічних працівників в заході.

Заїзд і реєстрація учасників колоквіуму – 03 лютого з 09.00 год. до 12.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний екологонатуралістичний центр учнівської молоді.

 Проїзд від залізничного вокзалу м. Київ: маршрутними таксі №№558, 181, тролейбусом маршруту № 33 до зупинки «Мостицька».

 Проживання в таборі «Юннат» НЕНЦ для учасників від 300-350 грн./доба; харчування триразове - 130 грн./доба.

Від’їзд – 04 лютого після 15.00 год. Просимо завчасно придбати квитки на зворотний шлях.

 Витрати на відрядження здійснюються за рахунок організації, що відряджає.

 Детальна інформація за тел.: (044) 430-04-91, (067)-459-95-28. Координатор заходу - КОМЕНДАНТОВ Володимир Федорович, е-mail: komendantov@nenc.gov.ua.

 

Директор Станції юних натуралістів                                      Володимир ВОРОБЕЙ                         

 

 

 

Євдокія Мороз (0362)63-50-29

 

Про проведення Всеукраїнського семінарупрактикуму (Великого біологічного колоквіуму) для голів обласних методичних об'єднань біологічного напряму з теми «Сучасніметоди навчання у процесі викладання біології»