1 2 3 4

Про проведення Всеукраїнського фестивалю «Україна – сад», присвяченого 300-річчю від дня народження Григорія Савича Сковороди

12 вересня 2022 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс 0(362) 63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net,  www.rivneosun.com.ua

­­­­­­­­

12 вересня 2022 р. №   01-33/337

Керівникам органів управління освітою територіальних громад, сіл, селищ, міст

 

Про проведення Всеукраїнського

фестивалю «Україна – сад»,

присвяченого 300-річчю від

дня народження Григорія

Савича Сковороди

 

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 15.12.2021 р. № 1379, у вересні – жовтні ц. р. Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Національним університетом біоресурсів та природокористування України, Українським науково-дослідним інститутом садівництва Національної академії аграрних наук України проводить Всеукраїнський фестиваль «Україна–сад», присвячений 300-річчю від дня народження Григорія Савича Сковороди.

Положення про захід розміщено на сайті https://nenc.gov.ua/

Захід пройде в 2 етапи: І етап – відбірковий (заочний) – у вересні, ІІ етап – фінальний (очний) – з 10 до 12 жовтня в м. Києві.

До участі в заході запрошуються команди творчих учнівських об’єднань садівничого профілю закладів загальної середньої та позашкільної освіти областей та міста Києва.

До складу делегації входять 4 особи: 3 учні та 1 керівник. Для участі у І етапі фестивалю необхідно до 1 жовтня 2022 року подати заявку та конкурсні матеріали в електронному вигляді одним документом на електронну адресу mazur@nenc.gov.ua (тема листа — «Україна – сад»).

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального етапу фестивалю. Результати відбору будуть оприлюднені до 5 жовтня 2022 року.

У рамках проведення фестивалю відбудуться Симиренківські педагогічні читання. За підсумками читань буде видано збірник матеріалів Фестивалю. Тези доповідей і тексти статей для опублікування у збірнику необхідно надіслати до 5 жовтня 2022 року на електронну адресу: mazur@nenc.gov.ua (з поміткою «Збірник»).

Заїзд і реєстрація учасників фінального етапу заходу − 10 жовтня до 14:00 за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний екологонатуралістичний центр учнівської молоді. Від’їзд − 12 жовтня. Керівників делегацій просимо завчасно придбати квитки на зворотний шлях. Збереження життя та здоров’я учасників забезпечують керівники команд. Витрати на відрядження здійснюються за рахунок організації, яка відряджає. Учасникам бажано мати учнівські квитки.

Координатор конкурсу — ВЛАСИК Алла Миколаївна,  тел. 0677162868/

 

 

 

 

 

В.о. директора Станції юних натуралістів                    Людмила ГАЙДАЧЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Алла Власик (0362)63-50-29