1 2 3 4

Про проведення обласного семінару для керівників гуртків

20 жовтня 2022 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net, www.rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 жовтня 2022 р. № 01-33/389

Керівникам органів управлінь

освітою територіальних громад,

сіл, селищ, міст

Про проведення обласного семінару

для керівників гуртків

 

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради на 2022 рік 26 жовтня 2022 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради проводитиметься обласний семінар на тему: «Інноваційні проєкти та медіаграмотність. Переваги та фактори ризику дистанційного навчання» в онлайн форматі на платформі Meet (посилання на онлайн семінар буде повідомлено після реєстрації на вказані електронні адреси учасників).

 Доповідачі:

1. ГАЙДАЧЕНКО Людмила, заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, доповідь «Дистанційна робота закладу позашкільної освіти: творчий пошук, перезавантаження, експеременти»/

 2. ДЕСЯТНИК Олена, керівник гуртків комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, вчитель біології комунального закладу «Іваннівська гімназія» Привільненської сільської ради Дубенського району, доповідь «Зручні сервіси для організації гурткової роботи під час дистанційного навчання.  З досвіду роботи».

3.  ВАКУЛКО Юлія, керівник гуртків комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, вчитель хімії Немовицького ліцею Немовицької сільської ради Сарненського району, доповідь «Інноваційний проєкт «Мікробіологія ТikTok».

4. Особливості організації обласних та  всеукраїнських природоохоронних конкурсів та акцій. (Методисти та завідувачі відділів).

До участі в роботі запрошуються керівники гуртків.

Початок роботи семінару о 14.30 годині. Усім учасникам які зареєструються буде розіслане посилання для підключення до семінару.

Форма проведення: онлайн режим, платформа Google Meet.

Для  участі у семінарі до 24 жовтня 2022 року необхідно подати заявку в електронному вигляді (заповнити Google форму за покликанням). https://forms.gle/iSRh9soT4hL8P2jd9

 

В.о. директора Станції юних натуралістів                     Людмила ГАЙДАЧЕНКО

 

Інна Власюк (0362) 63-50-29