1 2 3 4

Про проведення обласного семінару для вчителів та керівників гуртків еколого-натуралістичного напрямку

8 вересня 2021 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б тел./факс 63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net    www.rivneosun.rv.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

08 вересня  2021 р.  № 01-33/683

Керівникам органів управління освітою територіальних громад, сіл, селищ, міст


Про проведення обласного семінару

для вчителів та керівників гуртків

еколого-натуралістичного напрямку

 

 

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради на 2021 рік, з метою підвищення ефективності та якості дослідницької роботи в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, 29 вересня 2021 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради проводитиметься третій осінній модуль «Школи органічного землеробства».

У березні 2020 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді була створена лабораторія агроекологічних досліджень. Це тимчасовий науково-дослідний підрозділ, що діє на громадських засадах у структурі науково-методичного забезпечення здійснення інноваційної освітньої діяльності та поглибленої науково-дослідної підготовки педагогів області до проведення агроекологічних досліджень.

Лабораторія агроекологічних досліджень запровадила «Школу органічного землеробства», якою буде проведено 4 модулі навчання у формі науково-практичних і методичних конференцій, методологічних і практичних семінарів, педагогічних читань і форумів, презентаційних лекцій і навчальних і виховних занять з агроекології.

29 вересня 2021 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради буде проведено 3 осінній модуль «Пермакультура. Використання різних видів черв’яків для утворення біогумусу».

До участі в роботі запрошуються вчителі біології, екології та керівники гуртків.

Початок роботи о 10.00 годині.

Учасники мають пройти  реєстрацію на сервісі Google за посиланням https://forms.gle/3RdXr26d89B7rN2o9 до 20 вересня 2021 року. 

Семінар буде проведено з дотриманням протиепідемічних норм. У разі ймовірного ускладнення епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Рівненської області, у форматі проведення заходу можливі зміни, про що буде повідомлено додатково.

Детальна інформація – за телефонами: (0362)63-50-29, (099)1750341, (097)0314594 ВЛАСИК Алла, МОРОЗ Євдокія.

 

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                                                                Володимир ВОРОБЕЙ

 

 

  

Алла Власик (0362)63-50-29