1 2 3 4

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (12-15 років)

12 березня 2024 - Администратор

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс (0362) 63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 березня 2024 р. № 01-33/110

 

 

 

Керівникам органів управління освітою територіальних громад, сіл, селищ, міст

 

Про проведення обласного етапу

Всеукраїнського конкурсу винахідницьких

і раціоналізаторських проєктів

еколого-натуралістичного напряму (12-15 років)

 

Відповідно до плану проведення обласних заходів і плану участі дітей та учнівської молоді у всеукраїнських організаційно-масових заходах за основними напрямами позашкільної освіти у 2024 році, затвердженого наказом департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від від 21 грудня 2023 року №297, плану роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради на 2024 рік та листа Національного еколого-натуралістичного центру МОН України №95 від 07 березня 2024 року, з метою виявлення та підтримки учнів, які мають здібності до винахідницької та раціоналізаторської діяльності, комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради проведе  обласний етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (12-15 років) (далі Конкурс). 

До участі в обласному етапі  Конкурсу запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які займаються науково-дослідницьким проєктуванням і винахідництвом. Вік учасників − від 12 до 15 років включно. Брати участь у конкурсі можна індивідуально або у складі команди (2-3 дослідники, які працювали над спільною темою проєкту). Умови додаються.

Кожна команда чи учасник конкурсу до 20 березня 2024 року реєструється в Google формі за покликанням:  https://forms.gle/Qwo8MsbV3vVi1Lkw8 

На підставі поданих матеріалів та заявок організаційний комітет сформує список фіналістів Конкурсу, який буде оприлюднений  21 березня 2024 року на сайті комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради http://www.rivneosun.com.ua/.

Захист проєктів фіналістів відбудеться у дистанційному форматі 25 - 26 березня 2024 року з використанням мультимедійних презентаційних матеріалів (електронних постерів, презентацій). Покликання для підключення буде надіслано на електронні пошти учасників, вказані при реєстрації. 

Просимо інформацію про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму довести до відома керівників, педагогічних працівників та учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном: (097)5456084 (ВЛАСЮК Інна - координатор конкурсу).

 

 

           

 

 

      

 

 

Голова комісії з реорганізації-

провідний бухгалтер комунального 

закладу «Станція юних натуралістів»

Рівненської обласної ради                                                   Іванна ВЕРЕМЧУК

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Інна Власюк +380986007975