1 2 3 4

Про участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців

14 червня 2019 - Администратор

Про участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців

 

З 10 по 13 червня 2019 року у м. Київ Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді проведено Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців. Рівненську область представили: Тимощук Юлія, вихованка гуртка „Юні ботаніки”, Олексійчук Аліна, Олексійчук Анна, Ковальчук Дарина, вихованки гуртка „Рослинники” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.

 

У програмі зльоту пройшли заходи STEM-освіти з агробіологічного профілю, виїзний практикум на базі селекційної станції компанії „Сингента”, профільні майстер-класи. У рамках заходу відбулася науково-практична конференція, на якій Тимощук Софія виступила з доповіддю „Інтродукція та акліматизація ірги круглолистої в умовах північно-західного лісостепу України”. Юннатка посіла І місце за високий рівень виконання та презентацію науково-дослідної роботи, отримала цінні подарунки від спонсорів заходу.

Юні природолюби побували у Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка Національної Академії Наук України, переглянули виставу у Київському національному театрі опери.

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                            В. ВОРОБЕЙ

А. Власик 0362(635029)