1 2 3 4

Про участь в акції "День Землі"

23 квітня 2021 - Администратор
Про участь в акції "День Землі"

Сьогодні проблема озеленення є дуже актуальною, а питання озеленення закладу позашкільної освіти є особливо актуальним оскільки комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради має створити здоров’язберігаюче середовище для навчання і виховання дітей області.

 

Зелені насадження, які висаджуються щороку на території закладу, покращують мікроклімат, створюють гарні умови для відпочинку на відкритому повітрі, оберігають від надмірного перегрівання грунт, знижують швидкість вітру у зеленому класі, очищують повітря, знижують рівень шуму, сприяють естетичному вихованню учнівської молоді.

 

 

З метою святкування Всесвітнього дня Землі з нагоди 30-річчя Незалежності України, за ініціативи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки 22 квітня 2021 року оголошено проведення масштабної акції «Зелене будівництво України». До акції долучились педагоги та вихованці комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради спільно з депутатами та працівниками апарату Рівненської обласної ради. На території закладу освіти було висаджено 100 саджанців фруктових дерев (груші, яблуні, черешні та вишні). 

Всі ми любимо спостерігати за красою природи: буйним цвітінням дерев, кущів, гарними квітами, щоб милуватися цією красою, потрібно, щоб кожен з нас зробив свій власний внесок у загальну добру справу.

 

Відеорепортаж: https://www.youtube.com/watch?v=ziPujzbuBqw