1 2 3 4

Про участь у зборі юних кінологів

13 cічня 2022 - Администратор
Про участь у зборі юних кінологів

 12-13 січня 2022 року відбувся Всеукраїнський зліт юних кінологів в онлайн режимі. Організатором заходу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України.

Програма заходу почалась з урочистого відкриття Всеукраїнського зльоту, прослухали змістовну лекцію начальника кінологічної служби капітана АНАНЧУКА Максима Григоровича «Призначення та завдання Кінологічного центру військової частини 2641», продовжили зліт змістовним виступом керівника гуртків «Основи кінології» та «Юний хендлер» Шепетівського ЦЕНТУМ БЕЛЯЄВОЇ Ольги Михайлівни на тему: «Особливості навчання кінології в закладах позашкільної освіти»; цікавою була лекція ПЛАВАН Ганни, менеджера проєкту Біоетика Благодійного фонду «Щаслива лапа» на тему: «Що таке притулки для тварин. Особливості життя та виховання улюбленців з притулків».

Рівненщину представляли ПАЛЬЧЕВСЬКА Віра та ТАРАСЮК Анастасія, вихованки гуртка «Юні кінологи» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, які презентували свою роботу в гуртку «Юних кінологів» (керівник ПОДДУБНЯК Руслана), поділилися секретами своєї майстерності в дресируванні собак, підготовкою до виставок та змагань. Представили свої здобутки та перемоги.

На завершення зльоту відбувся круглий стіл з обміну досвідом.