1 2 3 4

Про участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Україна-сад»

21 жовтня 2019 - Администратор
Про участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Україна-сад»

Про участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Україна-сад»

З 16 по 18 жовтня 2019 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді пройшов Всеукраїнський дитячий фестиваль «Україна – сад».

Рівненську область представляли БОБРОВСЬКА Аліна, ТИМОЩУК Софія, КАРПЕНКО Софія, вихованкіи гуртка «Юні ботаніки» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради. Юні екологи представили свої здобутки на виставці-презентації дитячих творчих об’єднань садівничого профілю.

Команда Рівненщини здобула ІІ місце за вагомий внесок у розвиток юннатівського садівництва, просвітницьку діяльність в галузі садівництва  та активну участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Україна-сад».

За участі провідних фахівців в галузі садівництва відбулася науково-практична конференція дослідницько-виробничої діяльності у садівництві. БОБРОВСЬКА Аліна з роботою «Інтродукція та акліматизація ірги круглолистої в умовах лісостепової зони» здобула ІІ місце на науково-практичній конференції.


Учасники фестивалю побували у Національному ботанічному саду ім. М. М. Гришка НАН України, відвідали формовий сад, де ознайомились з малопоширеними плодово-ягідними культурами та мали можливість відвідати Національний академічний театр російської драми  ім. Лесі Українки.

Під час фестивалю відбулась трудова акція з посадки плодових дерев та майстер-класи з основ вирощування екологічно чистої суниці в умовах присадибної ділянки та з вегетативного розмноження плодово-ягідних культур.

 

Валентина БОБРОВСЬКА