1 2 3 4

Про участь у виставці собак

7 вересня 2020 - Администратор
Про участь у виставці собак

 

05–06 вересня 2020 року у м. Рівне відбулась Національна виставка собак усіх порід САС-UA «Скарби Суренжу» та FCI-САСІВ «Міжнародна виставка «Кубок Рівненщини». Участь у заходах взяли вихованки гуртка «Юні кінологи» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради.

КАМІНСЬКА Міліта презентувала на заході своїх собак породи Малінуа (бельгійська вівчарка) і Американський бурбуль, які отримали титул «Кращий юніор породи» і «Кращий представник породи».

Випускниця гуртка Мателешко Олена представила на виставці п’ять німецьких вівчарок. Отримані на гуртку знання знадобились їй для роботи хендлером. Усі чотирилапі вихованці дівчини отримали оцінку «відмінно» на обох виставках.

Поддубняк Руслана Валеріївна, керівник гуртків «Юний кінолог» та «Юний хендлер» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, теж представляла свого підопічного на заході. Її собака породи Німецька вівчарка отримала титули «Краще цуценя» в породі та на головному рингу «Best in shou».