1 2 3 4

Про участь Рівненської делегації у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу „Земля – наш спільний дім”

23 квітня 2019 - Администратор
Про участь Рівненської делегації  у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу  „Земля – наш спільний дім”

З 16 по 18 квітня 2019 року у м. Суми пройшов ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу „Земля – наш спільний дім”.

Організатором заходу є  Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Сумський обласний  центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Конкурс проводився з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи.

Рівненщину представляв колектив екологічної просвіти „АквавітаДемидівського ліцею Демидівської селищної ради.  Тема виступу команди - „Моя мала Батьківщина”, присвячена проблемам збереження довкілля Демидівщини та шляхи їх вирішення.

Учасники конкурсу взяли участь у квесті „Подорожуємо Сумщиною”, висаджували живці деревних культур на території державного підприємства „Сумський лісгосп” в рамках  Дня Довкілля, долучились до флеш-мобу „Зелені орієнтири”.

У конкурсі взяли участь 21 колектив екологічної просвіти. Представники Рівненщини вибороли ІІ місце і нагороджені грамотою Міністерства освіти і науки України та цінними подарунками.