1 2 3 4

Про День відкритих дверей 2021

7 вересня 2021 - Администратор
Про День відкритих дверей 2021

 З метою залучення дітей та учнівської молоді до творчої діяльності педагогічні працівники та вихованці гуртків комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради взяли участь у ярмарку можливостей, що пройшов на День міста. В оригінальній формі пройшли майстер-класи на вуличній майстерні міста Рівне у парку молоді на Лебединці в рамках фестивалю Містотворення «Майстерня міста Рівне», організаторами якого виступили Агенція розвитку Рівного, управління культури і туризму, STEM-школа Inventor Рівне. Діти разом з батьками мали можливість навчитися плести гобелени з різних видів трав’янистих рослин, гілок та квітів на дерев’яних рамках разом з ДЯЧУК Ольгою та ДУЖУК Сніжаною, виготовляли намисто з природних матеріалів разом з ГРИНЕВИЧ Ларисою та БОНДАР Тетяною, розмальовували гіпсові фігурки тварин разом з РОМАШКО Раїсою та ЛУЦИШИН Світланою, опановували ази художньої майстерності з ДЕМ’ЯНЮК Анною. Вихованці гуртка «Екосвіт» з ШЕХТЕР Лілією організували співанку «З вірою в серці», залучивши глядачів до спільної творчої справи.

У День знань з метою пропаганди еколого-натуралістичних знань ВЛАСЮК Інна, ДУЖУК Сніжана, БОНДАР Тетяна, МОМОТЮК Марія долучилися до патріотичного квеста, що проходив на території навчально-виховного комплексу Рівненської міської ради №12 для учнів 5-11 класів. Під час заходу учні контактно спілкувалися з тваринами – мешканцями зоологічного куточка, виготовляли листівки, сувеніри з лози, з соломи під час майстер-класів «Природа – наш дім». ДЕМ’ЯНЮК Анна, ШЕХТЕР Лілія провели бесіду та майстер-клас «Соняшник – символ України» з учнями 4 класу. Діти не тільки виготовили соняшники з паперу, але й довідалися про цінність та історію цієї рослини, ділилися знаннями щодо важливості збереження здоров’я в сучасному світі. Захопила дітей музична майстерня «Мрії збуваються», на якій вивчили гімн Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта», стали учасниками пантомімічної екологічної казки «Життя природи», розвиваючих рухавок.
 
Для учнів 3 класу Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 Рівненської міської ради КАТЮХОЮ Валентиною та ГРИНЕВИЧ Ларисою проведено екскурсію екологічною стежкою «Чарівний світ природи». Юні природолюби ознайомилися з об’єктами живої природи на території Станції юних натуралістів, контактно спілкувалися з тваринами живого куточка. На станційній пасіці ОМЕЛЬЧУК Олександр за допомогою навчального вулика у цікавій формі розповів про таємниці життя бджіл. Зацікавила дітей колекція кімнатних рослин у квітковій теплиці, рослин-екзотів куточка екзотичних рослин. На завершення подорожі діти випустили в небо голубів – символ духовної чистоти.