1 2 3 4

Про День української державності

28 липня 2022 - Администратор

 Юні натуралісти Рівненщини відзначають День української державності. Сьогодні, 28 липня 2022 року, це відбувається вперше. Рік тому президент Володимир Зеленський оголосив про подію. Рік назад український народ ще не знав, що війна за незалежність буде такою важкою. Зараз педагоги-позашкільники і вихованці гуртків еколого-натуралістичного напряму, тримають свій фронт: плетуть сітки, турбуються про людей, які змушені переселитись, а ще – роблять свою звичну роботу: доглядають за чудовою територією і готуються до нового навчального року. Це так важливо, у цей непростий час не втратити те, що набуто десятиліттями.

Віра в те, що перемога не за горами, сильніша за російські бомби. І коли це станеться, позашкільники відновлять усі експедиції, будуть вивчати біорізноманіття не дистанційно, а на територіях об’єктів природно-заповідного фонду, будуть зустрічі і екологічні акції. Буде багато свят і фестивалів.

А сьогодні, у день української державності, вихованці гуртків комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради разом з педагогами підняли державний прапор, влаштували поетичні читання патріотичних віршів, організували виставку малюнків «Україна – моя країна». Під час заходу лунали подяки ЗСУ за те, шо охороняють українську державність від російських загарбників. 

ВІДЕО www.youtube.com/watch