1 2 3 4

Наказ про підсумки обласного заочного етапу Всеукраїнської трудової акції „Кролик ”

13 лютого 2015 - Администратор


У К Р А Ї Н А

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

Управління освіти і науки облдержадміністрації

 


Н А К А З

 

 

 

 

12. 02. 2015                                                                                          

 

м. Рівне

07

 

 

 

 

 

 

Про підсумки обласного заочного

етапу Всеукраїнської трудової

акції „Кролик ”

 

Відповідно до Плану роботи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді на 2015 рік, погодженого Міністерством освіти і науки України, плану роботи комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради на 2015 рік, підбито підсумки участі школярів та учнівської молоді в обласному заочному етапі Всеукраїнської трудової акції „Кролик ”.

Виходячи з зазначеного, згідно з рішенням журі

 

НАКАЗУЮ:

 

1.      Інформацію про результати обласного заочного етапу Всеукраїнської трудової акції „Кролик”, що додається, взяти до уваги.

 

2.      Нагородити дипломом комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради переможців обласного заочного етапу Всеукраїнської трудової акції „Кролик”:

Туренко Марію, ученицю 10 класу Масевицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рокитнівського району;

Омельчук Наталію, ученицю 6 класу Мізоцького навчально-виховного комплексу „загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей” Здолбунівського району;

Бобровську Аліну, вихованку гуртка „Юні зоологи” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради, ученицю 4 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району;

вихованців гуртка „Юні ботаніки” комунального закладу „Володимирецький районний Будинок школярів і юнацтва” 

 

Вітчука Вадима, учня 1 класу Бабинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гощанського району;

Варійчука Романа, учня 11 класу Торговицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Млинівського району.

 

3. Відзначити подякою комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради за участь у обласному заочному етапі Всеукраїнської трудової акції „Кролик”:

Гіль Анжеліку, ученицю 7 класу Майданської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Дубенського району;

вихованців гуртка „Юні друзі природи” Костопільського Будинку школярів та юнацтва.

 

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                                 Т. Остафійчук

                         



 

 

Додаток

до наказу Станції юних натуралістів

від 12.02. 2015   № 07

 

Інформація про результати

обласного заочного етапу Всеукраїнської трудової акції „Кролик”

 

Проведення Всеукраїнської трудової акції „Кролик” сприяє підвищенню ефективності діяльності навчальних закладів в галузі тваринництва, професійно-орієнтаційній роботі серед підростаючого покоління, залучає учнівську молодь до активної роботи в цій сфері; надає учням теоретичні знання з питань біології кролів, технологій їх годівлі, систем утримання, методів розведення; сприяє ознайомленню з основами економіки та менеджменту у галузі кролівництва; готує підростаюче покоління до роботи в умовах нових форм ринкових відносин та самостійного ведення господарства; формує в учнів свідоме, відповідальне ставлення до роботи, навички і уміння надбання досвіду ведення господарства.

В акції взяли участь загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського, Млинівського, Рівненського, Рокитнівського районів та комунальний заклад „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.

Туренко Марія, учениця 10 класу Масевицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рокитнівського району, розробила свій власний бізнес-проект кролівництва в сучасних умовах.

Омельчук Наталія, учениця 6 класу Мізоцького навчально-виховного комплексу „загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей” Здолбунівського району, провела спостереження за особливостями статевого циклу в кролів при зимовому розведенні та встановила, що використання методу ущільненого окролу є найбільш сприятливим для зимових умов.

Бобровська Аліна, вихованка гуртка „Юні зоологи” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради, учениця 4 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району, маючи досвід по утриманню кролів у власному присадибному господарстві, розробила бізнес-проект розведення кролів на Станції юних натуралістів.

Вихованці гуртка „Юні ботаніки” комунального закладу „Володимирецький районний Будинок школярів і юнацтва” дослідили особливості виникнення і розвитку кролівництва в Україні та за кордоном і розробили бізнес-план підприємницької діяльності щодо вирощування кролів.

Варійчук Роман, учень 11 класу Торговицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Млинівського району, визначив, які породи кролів найкраще пристосовані для утримання в сільському господарстві та описав основні типи кліток для утримання кролів.  

 

Вітчук Вадим, учень 1 класу Бабинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гощанського району, у своїй роботі „Гарні та пухнасті кролики вухасті” розповів про своє захоплення кролями та власні спостереження за ними, які він здобув, допомагаючи своїй бабусі.

 

 

 

Директор комунального закладу

„Станція юних натуралістів”                                                

 

Рівненської обласної ради                                                              Т. Остафійчук