1 2 3 4

Інформація про зустріч віихованців Станції з Філіпович Є.О.

19 лютого 2018 - Администратор
Інформація про зустріч віихованців Станції з Філіпович Є.О.

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

19 лютого 2018 р.  № 02-06/62

 

 

 

 

 

19 лютого 2018 року на базі комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради відбулася зустріч вихованців гуртка „Юні акваріумісти” з Філіпович Євою Олександрівною, завідувачкою Музеєм історії Національного університету водного господарства та природокористування. Єва Олександрівна розповіла юннатам про історію будівлі Станції юннатів та про людей, які в повоєнні роки виховувалися в дитячому будинку, де зараз знаходиться заклад позашкільної освіти.

Єва Олександрівна подарувала юннатам молодих шпорцевих жабенят, які виростила в домашніх умовах. Вона розповіла про цикл розвитку жабенят від ікри до дорослої особини та про їх цікаву поведінку. Розповідь викликала захоплення гуртківців земноводними та сприяла бажанню до подальших спостережень, майбутніх досліджень в галузі акваріумістики.

Зустріч стала першим етапом в подальшому спілкуванні та співпраці вихованців, педагогів Станції з викладачами Національного університету водного господарства та природокористування.

 

 

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                          В. Воробей

М. Момотюк .(0362) 63-50-29