1 2 3 4

Інформація про участь юннатів у тижні флористики, фітодизайну та лозоплетіння „Друге життя квітів”

5 грудня 2017 - Администратор
Інформація про участь юннатів  у тижні флористики, фітодизайну  та лозоплетіння „Друге життя квітів”

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

05 грудня  2017 р.  № 02-06/286

 

 

 

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки облдержадміністрації

 

Про участь юннатів

у тижні флористики, фітодизайну

та лозоплетіння „Друге життя квітів”

 

Відповідно до плану роботи комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради на 2017 рік з 27 листопада по 3 грудня  2017 року проходив тиждень флористики, фітодизайну та лозоплетіння „Друге життя квітів”.

Юннати, разом з керівниками гуртків, оформили виставку „Край мій квітучий”, на якій представили композиції з живих, засушених квіткових та лікарських рослин, аплікації  з соломи, вироби з лози.

Впродовж тижня пройшли майстер-класи „Використання вербової лози для виготовлення іграшки-сувеніру”, „Виготовлення квітки волошки”, „Виготовлення штучних фіалок з тканини”, „Виготовлення декоративних прикрас – зірок в техніці оригамі”. Вихованці гуртків навчились виготовляти сувеніри з лози, квіти з тканини, декоративні прикраси в техніці оригамі, вітальні листівки,  композиції з живих та засушених квіткових рослин.

В рамках тижня відбулось засідання методичного об’єднання для керівників гуртків „Формування особистості з новим екоцентричним типом мислення й свідомості, високим рівнем екологічної культури”. Керівникам гуртків була представлена презентація „Зміни в освіті в новій редакції Закону України „Про освіту”, а під час засідання круглого столу керівники гуртків „Знавці лікарських рослин” поділилися перевагами фітотерапії у профілактиці гострих респіраторних захворювань.

Для організації змістовного дозвілля гуртківців проведено конкурс „Супер-модель по юннатівськи”. Учасники свята продемонструвати своє вміння й майстерність в конкурсах: „Дефіле з предметом”, „Фотовікторина”, „Екомода”, „Піжамна вечірка”. У цікавій формі пройшла відеовікторина, під час якої юннати ознайомилися з різними стилями моди.

Під час тижня вихованці гуртків ознайомилися з окремими видами квіткових рослин занесених до Червоної книги України, розширили та поглибили знання про рослинний світ, навчилися приймати правильне рішення, логічно мислити, працювати в колективі.

 

 

В.о. директора Станції юних  натуралістів                                     Л. Бондар

В. Катюха (0362) 635029