1 2 3 4

Інформація про участь юннатів Станції у VIII Міжнародній природничій грі „Геліантус”

17 листопада 2017 - Администратор
Інформація про участь юннатів Станції  у VIII Міжнародній природничій  грі  „Геліантус”

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

16 листопада 2017 р.  № 02-06/266

 

 

 


Про участь юннатів Станції

у VIII Міжнародній природничій

грі  „Геліантус”

 

15 листопада  2017 року на базі комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради пройшла VIIІ Міжнародна природознавча гра „Геліантус”. У заході взяло участь 172 вихованці.

 Гра проводиться за шістьма варіантами завдань: для учнів 1-2, 3-4, 5-6,  7-8, 9 і 10-11 класів. Природознавча  гра „Геліантус” дає  можливість проводити аналіз, синтезувати й обґрунтовувати достовірність і цінність інформації. Розв’язуючи завдання гри діти вчаться сприймати ситуацію глобально, знаходити причини й альтернативу в різних ситуаціях, генерувати та змінювати свою позицію на основі фактів і аргументів, коректно застосовувати отримані результати до проблем і приймати зважені рішення — чому довіряти та що робити далі.

Керівники гуртків проводили природознавчу гру „Геліантус” на базах загальноосвітніх закладів міста Рівного та Рівненського району: загальноосвітні навчальні заклади № 1 ім. В. Короленка, 16, 23, 24, 26, Рівненська гімназія „Гармонія”, Рівненський навчально-виховний комплекс „Колегіум”, Колоденська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів,  Бронницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  Рівненської районної ради.

 

Вихованці молодшої вікової категорії із задоволенням та цікавістю виконували не дуже складні завдання, розглядали малюнки та світлини. Для вихованців середнього віку завдання були дещо складніші і включали питання з основних природознавчих дисциплін шкільної програми: біології, географії та фізики.  Для учнів старшого шкільного віку завдання були досить складними, тому важливо мати не лише ґрунтовні знання з природничих наук, але й уміти цілісно сприймати навколишній світ. 

 

Директор Станції юних  натуралістів                                     В. Воробей

І. Власюк (0362) 635029