1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та ХІ Всеукраїнському конкурсі досягнень юних зоологів і тваринників

13 лютого 2015 - Администратор
Інформація  про участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та  ХІ Всеукраїнському конкурсі досягнень юних зоологів і тваринників

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

13 лютого  2015 р.  № 01-04 /42

 

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

 

Інформація

про участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та  ХІ Всеукраїнському конкурсі досягнень юних зоологів і тваринників

 

10 – 12 лютого 2015 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді МОН України відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та  Всеукраїнського конкурсу досягнень юних зоологів і тваринників.

Захід проводиться з метою підтримки обдарованої молоді, підготовки її до активної участі у сучасному науково-технічному прогресі.

Рівненщину представляли 7 переможців обласних етапів конкурсів та заочного відбору Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та  Всеукраїнського конкурсу досягнень юних зоологів і тваринників з Дубенського, Здолбунівського, Гощанського, Рівненського, Радивилівського районів.

Згідно рішення журі Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму Андріюк Олену, ученицю 10 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за ІІІ місце у секції „Фізика, інженерні та інформаційні науки”.

Високий рівень дослідництва зоологічних знань  показали учасники     ХІ Всеукраїнського конкурсу досягнень юних зоологів і тваринників.

Пастух Роман, учень 9 класу Пляшівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радивилівського району, вихованець Радивилівської районної станції юних натуралістів став абсолютним  переможцем конкурсу у напрямку „Зоологія”.

Попов Владислав, учень 10 класу Здолбунівської гімназії посів ІІІ місце у напрямку „Зоологія”.

Салюк Роман, учень 10 класу комунального закладу „Бугринський  навчально-виховний комплекс „дошкільний навчально-виховний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – агротехнічний ліцей” Гощанського  району посів ІІ призове місце у напрямку „Тваринництво”.

Гогу Володимир, учень 11 класу Оржівського навчально-виховного комплексу „школа-колегіум” Рівненського району, Заєць Іван, учень  9 класу Квітневської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дубенського району  нагороджені дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за участь у конкурсах.

Крім стендового захисту робіт, для учасників фіналу конкурсів були передбачені екскурсія лабораторіями Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, майстер-класи, зустрічі з науковцями.

Делегація області взяла участь у благодійній акції „Подарунок  воїну”.

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                              Т. Остафійчук