1 2 3 4

Інформація про участь у ІІ Всеукраїнському турнірі „Юний бджоляр”

11 вересня 2018 - Администратор
Інформація про участь у ІІ Всеукраїнському  турнірі „Юний бджоляр”

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

11 вересня 2018 р.  № 02-06/260

 

 

 

 

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

Про участь у ІІ Всеукраїнському

турнірі „Юний бджоляр”

 

З 08 по 09 вересня 2018 року у м. Київ Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Спілкою пасічників України проведено ІІ Всеукраїнський турнір „Юний бджоляр”, мета якого - залучення учнів середнього і старшого шкільного віку, вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти, до поглибленого вивчення наук біологічного профілю та отримання певного об’єму фахових знань з бджільництва.

Учасники заходу - вихованці творчих учнівських об’єднань з бджільництва з різних регіонів України. Юні бджолярі презентували свої бджільницькі господарства, змагалися у теоретичних і практичних конкурсах , спілкувалися з фахівцями і майстрами .

Рівненську область представили: Шпараговський Богдан, Куцель Максим, Шехтер Михайло, вихованці гуртка „Юні бджолярі” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради, керівник Омельчук Олександр Васильович.

На виставку вони представили свої напрацювання: пристосування та пасічний реманент, продукти бджільництва зі станційної пасіки, презентували свої науково-дослідницькі досягнення у сфері бджільництва, показали високий рівень знань та умінь у теоретичних та практичних конкурсах.

За результатами турніру команда Рівненщини посіла ІІ місце.

 

Директор Станції юних натуралістів                                               В. ВОРОБЕЙ                Вик. Л. Шехтер (0362) 63-50-29