1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців

18 червня 2018 - Администратор
Інформація про участь у Всеукраїнському  зльоті юних дослідників-природознавців

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

18 червня  2018 р.  № 02-06 /214

 

 

 

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

Про участь у Всеукраїнському

зльоті юних дослідників-природознавців

 

 

 

 

З 11 по 15 червня 2018 року у м. Київ Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді проведено Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців.

Рівненську область представили: Весельська Вікторія, учениця 10 класу Квітневської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради, Яковчук Юлія, учениця 10 класу Великоомелянського навчально-виховного комплексу „школа-гімназія”  Рівненської районної ради та Столярчук Марія, учениця 10 класу Гощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гощанської районної ради.

У програмі зльоту пройшли заходи STEM-освіти з агробіологічного профілю, виїзний практикум на базі селекційної станції компанії „Сингента”, профільні майстер-класи, презентація професійної майстерності. Учасники зльоту відвідали агробіологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України та Національний музей історії України.

У рамках заходу відбулася науково-практична конференція, на якій Весельська Вікторія виступила з доповіддю „Сортовий асортимент озимої пшениці в агроекологічних умовах нашого краю” та посіла І місце.

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                             В. Воробей

А. Власик (0362) 635029