1 2 3 4

Інформація Про участь у Всеукраїнському конкурсі з квітникарства та ландшафтного дизайну „Квітуча Україна”

18 травня 2018 - Администратор
Інформація Про участь у Всеукраїнському конкурсі  з квітникарства та ландшафтного дизайну  „Квітуча Україна”

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

18 травня  2018 р.  № 02-06/176

 

 

 

 

 


Про участь у Всеукраїнському конкурсі

з квітникарства та ландшафтного дизайну

„Квітуча Україна”

 

15 - 17 травня 2018 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді в місті Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну „Квітуча Україна”. 13 команд юних флористів з різних областей України, переможці заочного етапу конкурсу, представили свої проекти. Програмою заходу було передбачено творчий захист і втілення представлених робіт.

Рівненщину представляли Габор Мар’яна, Тимощук Олександра і Тищук Юлія, учениці 10 класу Рівненської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №23, вихованки гуртка „Екологічний дизайн” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради. Юннати презентували проект „Задзеркалля”.

Працюючи над проектом юні квітникарі зрозуміли, що їхній проект – це швидше всього дзеркало, в якому кожен може побачити себе. Дерева на задньому плані – це  венеціанські дерева, а  ажурне павутиння – дзеркало, в якому відображається фантастична реальність. Ще одним декоративним елементом виступають клавіші фортепіано, з яких ніби лине чарівна мелодія, яку можна почути у барвах квітів.

Для юннатів було організована цікава екскурсія по оранжереях та експозиціях Національного Ботанічного саду імені М.М. Гришка Національної академії наук України.

Проект вихованців „Станції юних натуралістів” члени журі визнали кращим, він отримав Гран Прі конкурсу.

 

В.о. директора Станції юних натуралістів                                       Н. Власик

Вик. В. Катюха (0362) 63-50-29