1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському зльоті команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

2 жовтня 2017 - Администратор
Інформація про участь у Всеукраїнському зльоті  команд учнівських лісництв  загальноосвітніх і позашкільних  навчальних закладів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   60-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.com.ua

 

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

02 жовтня  2017 р.  №   02-06 /222

 

 

 

 


 

Про участь у Всеукраїнському зльоті

команд учнівських лісництв

загальноосвітніх і позашкільних

навчальних закладів

 

 

 

27-29вересня 2017 року у місті Житомир  відбувся Всеукраїнський зліт команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

 

Організаторами заходу є  Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства, Житомирський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Житомирської обласної ради.

Зліт проводився з метою формування екологічної культури особистості,поліпшення ефективності роботи учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, поширення кращого педагогічного досвіду щодо організації роботи учнівських лісництв.

Рівненщину представляли: Миркевич Анастасія, Міркевич Олеся, Іваник Назар, члени учнівського лісництва „Діброва”  Вовковиївської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Демидівського району.

Програма заходу передбачала виставку-презентацію досягнень юних лісівників та захист науково-дослідницьких робіт.

Миркевич Анастасія презентувала роботу з навчального дослідництва „Видовий склад фітопатогенних грибів збудників хвороб сіянців сосни звичайної та дуба звичайного у лісових розсадниках”.

Учасники відвідали Баранівське державне лісове господарство та ознайомилися з роботою учнівського лісництва Баранівської гімназії, яка є опорною з еколого-натуралістичного напрямку в територіальній громаді.  Юні лісівники побували в музеї космонавтики імені С.П. Корольова.

 

Команда лісівників Рівненщини посіла І місце у конкурсі захисті робіт з навчального дослідництва та загальнокомандне ІІ місце на Всеукраїнському зльотікоманд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

 

 

 

В.о. директора  Станції юних натуралістів                                             Л. Бондар

Є. Мороз (0362)63-50-29