1 2 3 4

Інформація Про участь у ІІ етапі Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

14 вересня 2018 - Администратор
Інформація Про участь у ІІ етапі  Всеукраїнського зльоту  учнівських виробничих бригад, трудових  аграрних об’єднань загальноосвітніх  і позашкільних навчальних закладів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

14  вересня  2018 р.  № 02-06 /265

 

 

 

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

Про участь у ІІ етапі  Всеукраїнського зльоту

учнівських виробничих бригад, трудових

аграрних об’єднань загальноосвітніх

і позашкільних навчальних закладів

 

11-13 вересня 2018 року у м. Тернопіль пройшов ІІ етап Всеукраїнського зльоту виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Організаторами зльоту були  Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Зліт проводився з метою підвищення рівня трудового виховання учнівської молоді, поліпшення ефективності роботи учнівських виробничих бригад і трудових загонів, професійного самовизначення учнівської молоді.

Команду Рівненщини представляв трудовий загін „Світанок” комунального закладу „Станція юних натуралістів”  Рівненської обласної ради у складі Мартинчук Анни, Олексійчук Аліни, Ковальчук Дарини, членів гуртка „Рослинники”.

У зльоті взяли участь 18 команд з різних областей України. У рамках зльоту відбувся творчий звіт, презентація виставки „Щедрість рідної землі” та захист науково-дослідницьких робіт.

Трудовий загін „Світанок” комунального закладу „Станція юних натуралістів Рівненської обласної ради посів І місце у ІІ етапі Всеукраїнського зльоту виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

У відкритому захисті науково-дослідницьких робіт у секції  „Овочівництво” Мартинчук Анна, член трудового загону „Світанок”, за роботу „Дослідження особливостей вирощування та розмноження батату в умовах Північно-західного лісостепу” виборола ІІ місце.

У рамках Зльоту відбулися педагогічні читання „Компетентнісний підхід в роботі учнівських аграрних об’єднань та їх роль у допрофесійній орієнтації школярів”. Учасники зльоту відвідали Тернопільський обласний краєзнавчий музей, Національний заповідник „Замки Тернопілля” (м. Збараж),  демонстраційні  ділянки  та виробництво компанії „Агропродсервіс” (с. Настасів Тернопільського району).

 

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                          В. ВОРОБЕЙ

Власик А.М. (0362)63-50-29