1 2 3 4

Інформація про проведений благодійний вечір

29 листопада 2018 - Администратор
Інформація про проведений благодійний вечір

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net

, www.rivneosun.com.ua

____________________________________________________________________

29 листопада  2018 р. №  02-06/

382

 

 

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

 

Про проведений благодійний вечір

 

27 листопада 2018 року у комунальному закладі „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради пройшла зустріч у творчій майстерні „Гітара і ми”, присвячена Міжнародному дню благодійності „Щедрий вівторок”.

Метою заходу було виховання духовної культури, патріотизму, єдності, найвищих загальнолюдських цінностей – милосердя, любові до ближнього, взаєморозуміння, поваги, розвиток творчих здібностей учнівської молоді, вміння працювати в команді.

До творчого спілкування долучились вихованці Станції, педагоги, батьки та гості, які мали змогу не тільки довідатись про історію пісенної творчості авторів і виконавців різних держав, але й самі виконували пісні, визначали найулюбленіші та долучились до виступів в імпровізованій формі.

Під час благодійного вечора проходило чаювання, яке організували педагоги закладу, що створило затишну атмосферу, проникнуту душевністю та теплотою.

 Вихованці гуртка „Екологічний театр” разом  з Шехтер Лілією Миколаївною, завідувачем організаційно-масового відділу, підготували збірку пісень, в яких озвучувались теми материнства, добра, любові до Батьківщин, кохання, любові до природи, проникливо висвітлювалась тема війни в Україні.  Юні виконавці дали можливість замислитись, переусвідомити, відчути важливість збереження миру та єдності, зрозуміти важливість життєвих цінностей. Для багатьох стало відкриттям творчість рівненчанки Христини Панасюк – співачки-волонтера, яка підтримує  учасників АТО, організовуючи концерти в зоні бойових дій.

Захоплюючим етапом вечору стало знайомство з творчістю Подгайної Валентини Олександрівни, педагога-організатора Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Рівненської міської ради, яка подарувала учасникам заходу  низку власних поезій та надихнула на творчість присутніх.

В рамках зустрічі було зібрано кошти на лікування Челяди Павла, учня      3 класу Рівненського навчально-виховного комплексу №12 Рівненської міської ради. Колектив Станції юних натуралістів висловлює подяку всім, хто долучився до збору коштів.

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                     В.ВОРОБЕЙ

Л. Шехтер (0362) 63-50-29