1 2 3 4

Інформація про практичний семінар на тему „Обрізка плодових дерев”

12 березня 2018 - Администратор
Інформація про практичний семінар на тему „Обрізка плодових дерев”

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

12 березня 2018 р.  № 02-06/87

 

 

 

 

 

 

10 березня 2018 року на базі комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради відбувся практичний семінар на тему „Обрізка плодових дерев”. У семінарі взяли участь члени Клубу Органічного Землеробства м. Рівне та вихованці гуртків „Рослинники”, „Юні ботаніки”, „Рослини – символи України” Станції юних натуралістів.

На семінарі своїм досвідом поділився садівник-аматор Шитий В’ячеслав Іванович, який розповів про особливості обрізання дерев. Ці знання та практичні вміння він дізнався від свого діда. Садівник зауважив, що українці намагаються відтворити досвід предків, які працювали на землі і збирали гарні врожаї, не застосовуючи хімічних засобів обробки дерев.

Учасники семінару мали змогу побачити, як правильно проводити обрізку плодових дерев і які інструменти для цього потрібно використовувати.  Гуртківці із цікавістю спостерігали за роботою садівника та спробували власноруч обрізати дерева.

Після закінчення семінару укладено домовленість про співпрацю комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради з Клубом Органічного Землеробства м. Рівне  з питань впорядкування плодового саду закладу та облаштування „теплих грядок Володимира Розума”.

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                          В. Воробей

В. Бобровська .(0362) 63-50-29