1 2 3 4

Інформація про обласну новорічно-різдвяну виставку „Новорічна композиція” та обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу „Український сувенір”

18 грудня 2017 - Администратор
Інформація про обласну новорічно-різдвяну виставку  „Новорічна композиція”  та  обласний етап Всеукраїнської  виставки-конкурсу „Український сувенір”

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   60-53-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net  rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 15 грудня  2017 р. №   02-06 /299

 

 

 

 


 

 

Про обласну новорічно-різдвяну виставку

 „Новорічна композиція”  та

обласний етап Всеукраїнської

виставки-конкурсу „Український сувенір”

 

14-15 грудня 2017 року у комунальному закладі „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради відбулися обласна новорічно-різдвяна виставка „Новорічна композиція” та обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу „Український сувенір”.

Метою  і завданням новорічно-різдвяної виставки  „Новорічна композиція”  є   пропаганда серед молоді бережливого ставлення до природи, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, формування практичних умінь та навичок учнів по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні, виховання громадянина України на багатовікових культурних традиціях народу.

   Роботи на виставку представлено у номінаціях:

·                     стилізована ялинка;

·                     новорічна композиція;

·                     новорічний вінок;

·                     новорічний подарунок;

·                     новорічна картина чи колаж;

·                     новорічний букет;

·                     сюжетна композиція.

На  експозиціях  новорічно-різдвяної виставки „Новорічна композиція”  було представлено більше 300 робіт.  21 робота переможців обласної виставки  „Новорічна композиція”  відібрано для участі в Всеукраїнській новорічно-різдвяній виставці, що проходитиме  20 грудня 2017 року -            20 січня 2018 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м. Київ).

Виставка – конкурс „Український сувенір” проводиться з метою виховання національного світогляду учнівської молоді через залучення її до пізнання джерел і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік, популяризація дитячої художньої творчості засобами народного мистецтва, сприяла налагодженню духовного контакту дитини, батьків та педагогів у процесі спільної творчості на традиційному ґрунті.

На обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу „Український сувенір”  представлено 190 робіт. 12 робіт переможців обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу „Український сувенір” відібрано для участі у Всеукраїнській виставці, що проходитиме в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м. Київ) у січні 2018 року.

 

 

 

В.о. директора Станції юних натуралістів                                             Л.Бондар