1 2 3 4

Інформація про обласний семінар для представників органів управління освіти об’єднаних територіальних громад

4 жовтня 2018 - Администратор
Інформація про обласний семінар  для представників органів управління  освіти об’єднаних територіальних громад

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

20 вересня 2018 р.  № 02-06/270

 

 

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки

Рівненської обласної державної адміністрації

 

 

Про обласний семінар

для представників органів управління

освіти об’єднаних територіальних громад

 

Відповідно до плану роботи комунального закладу ,,Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради на 2018 рік, з метою підвищення ефективності та якості організації еколого-натуралістичної роботи в закладах освіти об’єднаних територіальних громад, 20 вересня 2018 року на базі комунального закладу ,,Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради відбувся обласний семінар на тему: „Особливості організації еколого-натуралістичної роботи в закладах загальної середньої та позашкільної освіти об’єднаних територіальних громад”.

В заході  взяли участь представники органів управління освіти об’єднаних територіальних громад Бабинської, Бугринської сільської ради Гощанського району, Демидівської селищної ради, Мирогощанської сільської ради Дубенського району, Миляцької сільської ради Дубровицького району, Малолюбашанської, Деражненської сільської ради Костопільського району, Крупецької сільської ради Радивилівського району, Клесівської селищної ради, Немовицької сільської ради Сарненського району. 

З вітальним словом до учасників семінару звернувся Воробей Володимир Федорович, директор комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради „Взаємодія закладів загальної середньої та позашкільної освіти у створенні єдиного освітнього простору”.

Ровкач Ангеліна Василівна, головний спеціаліст відділу виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації ознайомила з особливостями забезпечення рівного доступу до якісної освіти в умовах децентралізації.  

Власик Наталія Федорівна, заступник директора з навчально-методичної роботи розповіла про шляхи формування екологічної культури особистості учня в умовах сучасного закладу позашкільної освіти.

Власюк Інна Миколаївна, методист надала методичні рекомендації щодо участі в обласних та Всеукраїнських конкурсах еколого-натуралістичного спрямування.

Шехтер Лілія Миколаївна, завідувач відділу організаційно-масової роботи ознайомила з результативністю закладів загальної середньої та позашкільної освіти в обласних та Всеукраїнських конкурсах еколого-натуралістичного напрямку.

Бобровська Валентина Анатоліївна провела екскурсію навчальними кабінетами, творчими лабораторіями та територією Станції. З особливостями організації дослідницької роботи з кімнатними рослинами під час екскурсії до квіткової теплиці присутніх ознайомила Катюха Валентина Василівна, завідувач відділу екології та квітництва.

На завершення семінару під час круглого столу учасники семінару мали змогу обмінятися враженнями, поставити запитання організаторам заходу та запрошеним гостям.

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                          В. ВОРОБЕЙ

Л. Гайдаченко (0362) 63-50-29