1 2 3 4

Про проведення Всеукраїнського семінару-практикуму (Великого біологічного колоквіуму) для голів обласних методичних об'єднань біологічного напряму з теми «Сучасні методи навчання у процесі виклада

23 грудня 2020 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс (0362)63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

23 грудня 2020 р. № 01-33/550

 

Ректорам закладів вищої освіти

Директорам закладів професійно-технічної освіти

 

Начальникам відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій та виконавчих комітетів рад міст обласного значення

 

Керівникам об’єднаних

територіальних громад

 

Про проведення Всеукраїнського семінару-практикуму

 (Великого біологічного колоквіуму) для голів обласних

методичних об'єднань біологічного напряму з теми

«Сучасні методи навчання у процесі викладання біології»

 

На виконання наказу МОН України № 1452 від 24.11.2020 р. «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2021 рік», з 25 до 26 лютого 2021 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді буде проведено семінар - практикум для керівників обласних методичних об'єднань біологічного напряму (Великий біологічний колоквіум) в онлайн форматі.

 До участі в заході запрошуються голови обласних методичних об'єднань біологічного напряму, вчителі біології, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, методисти відділів освіти державних адміністрацій та об'єднаних територіальних громад, педагоги-позашкільники.            Програмою семінару-практикуму передбачено:

- обговорення напрямів подальшої модернізації методики викладання біології в НУШ (пленарне);

 - проведення засідання дискусійного клубу з обговорення низки питань щодо розгляду складних тем при викладанні біології (секційне).

З метою підтвердження участі необхідно до 15 лютого 2021 року пройти онлайн реєстрацію за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSUcxIgWHx3WGYdIGKJIK7JvCttvNB49mu68944XqdrUfcmA/viewform подати методичні або дидактичні матеріали, в яких відображається методика викладання біології, власний досвід вчителя, розкриваються педагогічні технології в шкільній та позашкільній практиці педагога, прикріпивши їх окремими файлами в реєстраційній формі. (лист НЕНЦ №284 від 21 грудня 2020).

Вимоги до подання матеріалів:

обсягом до 10 сторінок в форматі Microsoft Word, шрифт «Times New Roman 11 pt». Параметри сторінки — формат А4 (орієнтація портретна)          з полями: верхнє, нижнє, ліве, праве — 20 мм, без нумерації сторінок. Інтервал — одинарний. Назву статті необхідно друкувати великими літерами (розмір шрифту 14) з вирівнюванням по центру. Справа під назвою доповіді - ім'я, по батькові, прізвище автора; нижче, через два інтервали, симетрично тексту — повна назва організації.

У підсумку учасники семінару-практикуму отримають сертифікати. Авторські методичні та дидактичні матеріали ввійдуть до електронного інформаційного збірника, який матиме три розділи:

 науково-методична діяльність;

дидактичні розробки та планування уроків;

позашкільні заходи.

З детальною програмою Всеукраїнського семінару-практикуму можна буде ознайомитися на сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді https://nenc.gov.ua.

            Координатор – Володимир КОМЕНДАНТОВ  (тел. 067 4599528),        електронна пошта: komendantov@nenc.gov.ua

 

 

Директор Станції юних натуралістів                        Володимир ВОРОБЕЙ  

 

 

 

 

Євдокія МОРОЗ (0362)63-50-29