1 2 3 4

Про проведення обласного семінару для вчителів та керівників гуртків еколого-натуралістичного напрямку

12 лютого 2021 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б тел./факс 63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net    www.rivneosun.rv.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

10 лютого  2021 р.  № 01-33 / 115

Керівникам органів управлінь освітою виконавчих комітетів сільських, селищних, міських рад Рівненської області


Про проведення обласного семінару

для вчителів та керівників гуртків

еколого-натуралістичного напрямку

 

 

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради на 2021 рік, з метою підвищення ефективності та якості дослідницької роботи в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, 24 лютого 2021 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради проводитиметься другий модуль «Школи органічного землеробства» в онлайн форматі на платформі Meet (посилання на онлайн семінар буде повідомлено після реєстрації на вказані електронні адреси учасників).

У березні 2020 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді була створена лабораторія агроекологічних досліджень. Це тимчасовий науково-дослідний підрозділ, що діє на громадських засадах у структурі науково-методичного забезпечення здійснення інноваційної освітньої діяльності та поглибленої науково-дослідної підготовки педагогів області до проведення агроекологічних досліджень.

Лабораторія агроекологічних досліджень запровадила «Школу органічного землеробства», якою буде проведено 4 модулі навчання у формі науково-практичних і методичних конференцій, методологічних і практичних семінарів, педагогічних читань і форумів, презентаційних лекцій і навчальних і виховних занять з агроекології.

11 березня 2020 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради був проведений перший модуль у форматі обласного семінару-практикуму «Пермакультура теплих грядок».

 

 

24 лютого 2021 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради буде проведено обласний семінар-практикум «Біопрепарати на основі ЕМ-технологій для вирощування плодово-ягідних та овочевих культур».

До участі в роботі запрошуються вчителі біології, екології та керівники гуртків. Початок роботи о 10.00 годині.

Для участі у семінарі учасники надсилають заявку в електронному вигляді (додаток 1) на адресу комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради rivneosun2007@ukr.net з поміткою в темі «Заявка на семінар». Також необхідно до 20 лютого 2021 року пройти реєстрацію Заповнюється у Google формі за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfexB39HsV8IY_muNtMaZXE7o2fSCMxDAwX7ii617r8Va2z8g/viewform?usp=sf_link.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном: (098)7144424 (БОБРОВСЬКА Валентина – координатор семінару).

 

 

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                Володимир ВОРОБЕЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

Валентина БОБРОВСЬКА (0362)63-50-29

 

 

 

Додаток 1

Заявка

на участь у обласному семінарі

«Біопрепарати на основі ЕМ-технологій для вирощування

плодово-ягідних та овочевих культур»

 

 

№ з/п

Заклад освіти

Прізвище, ім’я, по-батькові

Посада

Контактний

телефон

Електронна пошта

 

1

 

 

 

 

 

2