1 2 3 4

Про проведення Міжнародного конкурсу «Юнацький водний приз» 2021

6 cічня 2021 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс 63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

06 січня  2021  р. № 01-33/14

Начальникам відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій та виконавчих комітетів рад міст обласного значення

 

Керівникам об’єднаних

територіальних громад

 

 

Про проведення Міжнародного

конкурсу «Юнацький водний приз»

 

 

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради на 2021 повідомляємо про початок відбору проєктів на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2021» (національний етап Міжнародного конкурсу „Stockholm Junior Water Prize”).

Конкурс відбувається у три етапи. Для участі у обласному відборі просимо надіслати необхідні матеріали (заявку, конкурсну роботу, довідку з місця навчання, копії паспорту(ів) учасника(ів) або іншого документу(ів), що його (їх) замінює(ють)) до 10 лютого 2021 р. в електронному вигляді за адресою комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради: 33028, м.Рівне, вул. Чорновола, 79б, rivneosun2007@ukr.net. В темі листа вказати «Водний приз».

Роботи переможців обласного етапу будуть брати участь у всеукраїнському заочному відборі. Учасникам, що пройшли обласний відбір, необхідно заповнити онлайн-заявку на сайті організатора https://waternet.ua/anketa_ не пізніше 26 лютого 2021 року. Кожен переможець обласного етапу отримає відповідне повідомлення з активним посиланням на реєстраційну форму.

Національний фінал ВЮВП відбудеться онлайн 20-21 квітня 2021 року. Для участі у конкурсі Пакет документів та порядок оформлення конкурсних проектів можна знайти в Положенні про Конкурс, що додається.

 

 

Директор Станції юних натуралістів                            Володимир ВОРОБЕЙ

 

 

Сніжана ДУЖУК (0362) 63-50-29